MAKARON Z PEPPERONI

    Propozycja
    szybkiego i smacznego obiadu z wykorzystaniem zapasów z lodówki i zamrażarki 😀
    Makaron świderki z miksem chrupiących warzyw i plasterkami pepperoni !
    SKŁADNIKI
    :
    300 g
    makaronu świderki
    Opakowanie
    warzyw na patelnię (mix marchewka, groszek, brokuł, fasolka)
    Kiełbasa
    pepperoni
    1
    łyżeczka masła
    Przyprawy,
    pieprz, sól 
    PRZYGOTOWANIE:

    Makaron
    gotujemy al dente w osolonym wrzątku.
    Na patelni rozgrzewamy łyżeczkę masła, dodajemy mrożone warzywa. Gdy warzywa
    zmiękną (będą chrupiące) dodajemy ugotowany makaron, plasterki salami.
    Doprawiamy do smaku ziołami.





    Udostępnij post
    error

    Dodaj komentarz

    avatar

      Subscribe  
    Powiadom o
    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial