
Propozycja
szybkiego i smacznego obiadu z wykorzystaniem zapasów z lodówki i zamrażarki 😀
Makaron świderki z miksem chrupiących warzyw i plasterkami pepperoni !
szybkiego i smacznego obiadu z wykorzystaniem zapasów z lodówki i zamrażarki 😀
Makaron świderki z miksem chrupiących warzyw i plasterkami pepperoni !
SKŁADNIKI
:
:
300 g
makaronu świderki
makaronu świderki
Opakowanie
warzyw na patelnię (mix marchewka, groszek, brokuł, fasolka)
warzyw na patelnię (mix marchewka, groszek, brokuł, fasolka)
Kiełbasa
pepperoni
pepperoni
1
łyżeczka masła
łyżeczka masła
Przyprawy,
pieprz, sól
pieprz, sól
PRZYGOTOWANIE:
Makaron
gotujemy al dente w osolonym wrzątku.
Na patelni rozgrzewamy łyżeczkę masła, dodajemy mrożone warzywa. Gdy warzywa
zmiękną (będą chrupiące) dodajemy ugotowany makaron, plasterki salami.
Doprawiamy do smaku ziołami.
gotujemy al dente w osolonym wrzątku.
Na patelni rozgrzewamy łyżeczkę masła, dodajemy mrożone warzywa. Gdy warzywa
zmiękną (będą chrupiące) dodajemy ugotowany makaron, plasterki salami.
Doprawiamy do smaku ziołami.