MAKARON Z PEPPERONI

    Propozycja
    szybkiego i smacznego obiadu z wykorzystaniem zapasów z lodówki i zamrażarki 😀
    Makaron świderki z miksem chrupiących warzyw i plasterkami pepperoni !
    SKŁADNIKI
    :
    300 g
    makaronu świderki
    Opakowanie
    warzyw na patelnię (mix marchewka, groszek, brokuł, fasolka)
    Kiełbasa
    pepperoni
    1
    łyżeczka masła
    Przyprawy,
    pieprz, sól 
    PRZYGOTOWANIE:

    Makaron
    gotujemy al dente w osolonym wrzątku.
    Na patelni rozgrzewamy łyżeczkę masła, dodajemy mrożone warzywa. Gdy warzywa
    zmiękną (będą chrupiące) dodajemy ugotowany makaron, plasterki salami.
    Doprawiamy do smaku ziołami.





    Udostępnij post
    error

    About

    Blogerka kulinarna, z zawodu dietetyczka. Pasjonatka gotowania i pieczenia.

    Dodaj komentarz

    avatar

      Subscribe  
    Powiadom o