MAKARON Z PEPPERONI

    Propozycja
    szybkiego i smacznego obiadu z wykorzystaniem zapas贸w z lod贸wki i zamra偶arki 馃榾
    Makaron 艣widerki z miksem chrupi膮cych warzyw i plasterkami pepperoni !
    SK艁ADNIKI
    :
    300 g
    makaronu 艣widerki
    Opakowanie
    warzyw na patelni臋 (mix marchewka, groszek, broku艂, fasolka)
    Kie艂basa
    pepperoni
    1
    艂y偶eczka mas艂a
    Przyprawy,
    pieprz, s贸l 
    PRZYGOTOWANIE:

    Makaron
    gotujemy al dente w osolonym wrz膮tku.
    Na patelni rozgrzewamy 艂y偶eczk臋 mas艂a, dodajemy mro偶one warzywa. Gdy warzywa
    zmi臋kn膮 (b臋d膮 chrupi膮ce) dodajemy ugotowany makaron, plasterki salami.
    Doprawiamy do smaku zio艂ami.





    About

    Blogerka kulinarna, z zawodu dietetyczka. Pasjonatka gotowania i pieczenia.

    Dodaj komentarz

    avatar
      Subscribe  
    Powiadom o