PASTA JAJECZNA – NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA

Najprostsza i najlepsza, ulubiona pasta mojego brata. 
Świeże jajka od “szczęśliwych kurek babci” ze szczypiorkiem podana na świeżej bułce posmarowanej masłem … 
Smaki dzieciństwa 😊
      SKŁADNIKI:
5 jajek na
twardo
1 łyżeczka
musztardy delikatesowej
szczypiorek
1 łyżka
majonezu
1 łyżka
jogurtu Greckiego
szczypta
majeranku
jarzynka (u mnie suszone warzywa z solą bez zbędnej chemii ) 
sól, pieprz
PRZYGOTOWANIE:
1. Jajka gotujemy na twardo, następnie ścieramy na tarce o małych oczkach.
2. Szczypiorek drobno siekamy.
3. Wszystkie składniki mieszamy , doprawiamy solą, pieprzem, jarzynką i majerankiem.

About

Blogerka kulinarna, z zawodu dietetyczka. Pasjonatka gotowania i pieczenia.

1
Dodaj komentarz

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Angelika i Monika Candy Pandas Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Angelika i Monika Candy Pandas
Gość

Bardzo lubimy takie pasty 🙂 I na kanapkę czy do wafli czy do makaronu smakuje super 🙂