PASTA JAJECZNA – NAJPROSTSZA I NAJLEPSZA

0 0 vote
Article Rating
Najprostsza i najlepsza, ulubiona pasta mojego brata. 
Świeże jajka od “szczęśliwych kurek babci” ze szczypiorkiem podana na świeżej bułce posmarowanej masłem … 
Smaki dzieciństwa 😊
      SKŁADNIKI:
5 jajek na
twardo
1 łyżeczka
musztardy delikatesowej
szczypiorek
1 łyżka
majonezu
1 łyżka
jogurtu Greckiego
szczypta
majeranku
jarzynka (u mnie suszone warzywa z solą bez zbędnej chemii ) 
sól, pieprz
PRZYGOTOWANIE:
1. Jajka gotujemy na twardo, następnie ścieramy na tarce o małych oczkach.
2. Szczypiorek drobno siekamy.
3. Wszystkie składniki mieszamy , doprawiamy solą, pieprzem, jarzynką i majerankiem.

0 0 vote
Article Rating

About

Blogerka kulinarna, z zawodu dietetyczka. Pasjonatka gotowania i pieczenia.

Subscribe
Powiadom o
guest
1 Komentarz
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angelika i Monika Candy Pandas

Bardzo lubimy takie pasty 🙂 I na kanapkę czy do wafli czy do makaronu smakuje super 🙂